F1 2018 - GP Giappone: Hamilton super a Suzuka - Formula 1
Kaava 1

F1 2018 - Japanin Grand Prix: Hamilton Super Suzukassa - Formula 1

Lewis Hamilton voitti myös Japanin GP: n Suzukalla ja johtaa yhä enemmän vuoden 1 F2018 -maailmanmestaruutta.

Kuten odotimme Lewis Hamilton myös hallitsivat Japanin Grand Prix a Suzuka: Brittiläinen lentäjä Mercedes hän jätti murusia vastustajilleen (toinen toveri Valtteri Bottas ja 3 ° Max Verstappen с punainen härkä) ja vahvisti johtajuuttaan F1 -maailma 2018.

Huonosti Ferrari: Kimi Raikkonen hän sijoittui viidenneksi, antamatta edes vaikutelmaa, että hän voisi tehdä enemmän. Sebastian Vettel hän oli hyvän paluun päähenkilö, mutta teki myös yhden virheen liikaa.

1 F2018-maailmanmestaruus - Japanin Grand Prix -raporttikortit

Lewis Hamilton (Mercedes)

Lewis Hamilton monopolisoitu Japanin Grand Prix a Suzuka hienolla kisalla.

Brittiläiselle ratsastajalle tämä on kuudes menestys seitsemässä kiistanalaisessa Grand Prix -tapahtumassa: Texas kahden viikon päästä hän voisi jopa juhlia F1 -maailma 2018.

Valtteri Bottas (Mercedes)

Toinen hyvä testi Valtteri Bottas: nopea, jatkuva ja hyvä ote Verstappeniin.

Kolmas palkintokorokkeena neljässä viimeisessä kilpailussa ja kahdeksan peräkkäin Grand Prix "viiden parhaan" joukossa: ei todellakaan paha.

Max Verstappen (Red Bull)

Ainoa todellinen virhe Max Verstappen в Japanin GP 2018 tehtiin ensimmäisellä kierroksella, kun hän (oikeutetusti) sai 5 sekunnin rangaistuksen vahingossa paluustaan ​​radalle, loukkaanen Räikkösen.

Hollantilainen kuljettaja - kolmantena ruudullisessa lipussa - ei erehdy kommunikoidessaan Vettelin kanssa: ensimmäisestä Ferrarin kuljettajasta riittäisi vähemmän innostusta.

Sebastian Vettel (Ferrari)

Sebastian Vettel sai hienon alun Japanin Grand Prix a Suzuka loistavasti (8. -4. ensimmäisellä kierroksella), mutta hän sotki asiat pian sen jälkeen, kun yritti ohittaa Verstappenin, vaikka tila loppui.

MM -kisat ovat nyt hävinneet, mutta positiivisten joukossa juhlimme paluuta kilpailuun ja nopeinta kierrosta.

Mercedes

A Suzuka la Mercedes saavutti täydellisyyden: neljäs voitto peräkkäin, toinen otto peräkkäin ja kuudes voitto seitsemässä viimeisessä Grand Prix -kilpailussa.

Il F1 -maailma 2018 Rakentajat ovat askeleen päässä.