F1 2018 - Unkarin Grand Prix: Hamilton jälleen, Mercedes taas - Formula 1
Kaava 1

Lewis Hamilton (Mercedes) voitti Unkarin GP: n Hungaroringissa Ferrari Vettelin ja Räikkösen edellä.

Kuten odotimme Lewis Hamilton (Mercedes) voitti Unkarin Grand Prix kaikki"Hungaroring eteenpäin Ferrari di Sebastian Vettel e Kimi Raikkonen.

Menestys, jonka ansiosta brittiläinen kuljettaja vahvisti johtajuuttaan kilpa -ajoissa. F1 -maailma 2018... Kiitos myös toveri Valtteri Bottas, hyvin kilpailun kolmella ensimmäisellä neljänneksellä puolustautui kilpailijoiden hyökkäyksiä vastaan, mutta kirjoittaja finaalissa kahdesta liian "huonosta" kontaktista: yksi Vetteliä ja toinen Ricciardoa vastaan ​​- mikä johti kymmenen sekunnin rangaistukseen.

1 F2018-maailmanmestaruus - Unkarin Grand Prix -raporttikortit

Sebastian Vettel (Ferrari)

Toinen, kaikesta huolimatta: huolimatta siitä, että pisteytykseen ja boksipysäkille tuhlataan liikaa aikaa, vaikka Bottas oli ollut yhteydessä ja heikko terveys erittäin pehmeät renkaat toisessa osassa Unkarin Grand Prix. Sebastian Vettel ei tehnyt virheitäHungaroring ja vain sade karsinnan aikana tämä esti häntä saamasta kotiin ansaittua voittoa: saksalaiselle kuljettajalle tämä on kolmas palkintokorokkeena viimeisten neljän kilpailun aikana.

Lewis Hamilton (Mercedes)

Un Unkarin Grand Prix täydellinen Lewis Hamilton, yhä enemmän komentoja F1 -maailma 2018... Ottelijansa ansiosta Bottas on voittanut kolmannen voitonsa viiden viimeisen Grand Prix -turnauksensa melko helposti. Kuitenkin, jos ei olisi satanut eilen karsinnan aikana, olisimme puhuneet eri kilpailusta: lauantaina, kuivalla säällä, Ferrari oli voittamaton.

Daniel Riccardo (Red Bull)

Kuka sanoi tämän sisään Unkarin Grand Prix etkö voi ohittaa? Kaikki 'Hungaroring Daniel Riccardo hän aloitti 12., oli 16. sijalla kontaktin jälkeen, oli suuren paluun päähenkilö, Bottas kosketti häntä ja onnistui silti ohittamaan suomalaisen kuljettajan punainen härkä tuhoutui neljänneksi. Kuudes peräkkäinen kilpailu putosi palkintokorokkeelta, mutta mikä kilpailu ...

Kimi Räikkönen (Ferrari)

Ainoa hohto Kimi Raikkonen tapahtui alussa, kun hän yritti (epäonnistuneesti) ohittaa Bottasin ennen kuin teki tien joukkuetoverilleen Vettelille. Hän kiisti Unkarin Grand Prix kriittisesti sairas (ilman vettä) ja otti huomaamattomasti viidennen palkintokorokkeen peräkkäin: tapahtuma, jota ei ole tapahtunut vuoden 2007 jälkeen (Icemanin ainoan maailmanmestaruuden vuosi).

Ferrari

Toisaalta kaksi autoa lisää palkintokorokkeelle (kolmannen kerran viimeisten neljän GP:n aikana), toisaalta kisa hävisi (myös) varikoissa liian pitkän varikkopysähdyksen vuoksi. SISÄÄN Unkarin Grand Prix le Ferrari ne olivat erittäin nopeita, mutta eteenpäinHungaroring on aina hauskaa, jos et ole kaikkien edessä.