F1 2019 - Verstappen voitti Itävallan Grand Prixin (tuntien jälkeen) - Formula 1
Kaava 1

Max Verstappen (Red Bull) voitti Itävallan GP: n Charles Leclercin edellä, mutta tuloksen virallistuminen kesti kolme tuntia.

Max Verstappen voitti kanssa punainen härkä il Itävallan Grand Prix a Spielberg - yhdeksäs todiste F1 -maailma 2019 - ennen Charles Leclerc mutta jouduit odottamaan kolme tuntia, jotta tulos olisi virallinen. Kiistanalainen ohitus hollantilainen kuljettaja vs. toinen opas kierroksella 69 Ferrari itse asiassa tämä johti tutkimukseen, joka kesti odotettua kauemmin.

Lähteet: Kuva: Charles Coates / Getty Images

Laajuus: Kuva: Mark Thompson / Getty Images

Laajuus: Kuva Lars Baron / Getty Images

Lähteet: Kuva: Johannes Schedl / SEPA.Media / Getty Images

Ferstappen al Punaisen härän sormus samaan aikaan kuin moottoroidun yksipaikkaisen auton palautus - 13 vuoden kuluttua. Honda palkintopallin ylimmällä askeleella. Myös mainitsemisen arvoinen Lewis Hamilton "troikasta" Mercedes kahdeksan kuukautta myöhemmin (viides takana Sebastian Vettel) tämä on meidän Antonio Giovinazzi kymmenes alkaenAlfa Romeo (ensimmäinen italialainen kuljettaja, joka käytti silmälaseja yhdeksän vuoden jälkeen: viimeinen onnistunut Vitantonio Liuzzi Etelä -Korean Grand Prix 2010).

1 F2019-maailmanmestaruus - Itävallan Grand Prix -raporttikortit

Charles Leclerc (Ferrari)

Paras kilpailu koskaan (toistaiseksi) Charles Leclerc: Lauantaina hän otti paalupaikan, ja sunnuntaina hän aloitti loistavasti ja johti luottavaisesti kilpailua, ennen kuin hävisi 69. kierroksella hullulle Verstappenille.

Kolmas palkintokorokkeella peräkkäin ja uran paras paikka: voitto tulee varmasti F1 -maailma 2019, jää vain ymmärtää milloin.

Max Verstappen (Red Bull)

Max Verstappen se oli fantastista: eilen hän näytti uransa parhaan tuloksen (toiseksi, hollantilainen kuljettaja ei koskaan saanut paalupaikkaa), ja tänään, kauhean alun jälkeen, kun hän menetti seitsemän sijaa, hän toipui ja vei voiton kiistanalaisen ohituksen jälkeen. .. Leclercia vastaan.

Ansaitsisiko hän rangaistuksen? Loogisesti ei, komissaarien aikaisempien päätösten mukaan kyllä. Sillä ei ole väliä: hän ansaitsi voiton ja osoitti jälleen kerran olevansa nopea ja vakaa kilpailija (18 Grands Prixiä peräkkäin "viisissa").

Lewis Hamilton (Mercedes)

Lewis Hamilton kierroksella 22 hän heitti vankan palkintokorokkeen myötätuuleen, kun hän pilasi etulokasuojan Mercedes osui tolppaan, ja Grand Prix: n jälkipuoliskolla hän ei voinut mennä niin nopeasti kuin haluaisi. Unohtamatta, että kaksi ruudukon rangaistuspaikkaa (toinen neljäs) on korjattu rangaistuspisteiksi. Kimi Raikkonen pätevyyden aikana.

Kymmenen kilpailun peräkkäin "kolmen parhaan" johtaja F1 -maailma 2019 jätti podiumin. Mielestämme tämä on vain huono hetki: valmistaudutaan hänen hallitsevaan asemaansa kahden viikon kuluttua kotikisoissa.

Valtteri Bottas (Mercedes)

В Itävallan Grand Prix tuhoisaa varten Mercedes Valtteri Bottas pelasti päivän kolmanneksi.

Toinen erityinen testi suomalaiselle kuljettajalle, joka päätti vuoden tasaisesti kymmenen parhaan joukossa.

Ferrari

Yhdeksän Leclercin kilpailulle, viisi Vettelin johtajuudelle: ongelmia karsinnoissa, jotka pakottivat saksalaisen kuljettajan lähtemään yhdeksännestä paikasta, ja häiriintynyt kilpailu ensimmäisellä boksipysäkillä, kun Cavallinon mekaanikot löysivät Sebin laatikoissa ilman renkaita ratsastaa.

La Rossa ei ole voittanut Grand Prixä yli kahdeksaan kuukauteen: samaan aikaan punainen härkä hän voitti kaksi. Vielä on paljon tehtävää ...

F1-maailmanmestaruus 2019 – Itävallan GP:n tulokset