F1 - Vettel voitti 2018 Britannian GP:n Ferrarilla - Formula 1
Kaava 1

Sebastian Vettel voitti Ison -Britannian GP: n Silverstonessa Hamiltonin ja Räikkösen edellä ja vahvisti johtoasemansa vuoden 1 F2018 -maailmanmestaruudessa.

Se oli Britannian GP jännittävää, mitä hän näki voiton Sebastian Vettel и Ferrari: menestys, jonka ansiosta saksalainen kuljettaja vahvisti johtajuuttaan F1 -maailma 2018.

Seuraa häntä Lewis Hamilton, suuren paluun päähenkilö: teki maalin ensimmäisissä kulmissa Kimi Raikkonen (10 sekunnin rangaistus ja 3. sija), hän oli 18. sijalla ja ylitti maaliviivan toisena.

F1-maailmanmestaruuskilpailut 2018 – Ison-Britannian GP:n raporttikortit

Sebastian Vettel (Ferrari)

Ansaittu voitto Sebastian Vettel a Silverstone: loistava alku, hieno ohitus finaalissa Bottasta vastaan ​​ja yksi Ferrari erittäin nopea kaikissa olosuhteissa.

Johtajalle F1 -maailma 2018 Tämä on toinen menestys neljän viimeisen Grand Prix -palkinnon yhteydessä ja neljäs palkintokorokkeelle viimeisten viiden kilpailun aikana.

Lewis Hamilton (Mercedes)

Lewis Hamilton hän olisi tullut toiseksi myös ilman Räikkösen onnettomuutta alussa: Vettel oli nopeampi tänään.

Otti eilen paalupaikan (neljännen kerran peräkkäin Silverstone, viides viimeisen kuuden vuoden aikana) ja huonon alun jälkeen (Vettel ja Bottas ohittivat), Räikkönen kaatoi hänet ja sijoittui 18. sijalle. Poikkeuksellinen paluu, joka ansaitsi hänelle toisen sijan, viidennen perättäisen Grand Prix -palkintokorokkeen ja toiseksi Top XNUMX: ssa mestaruuden kolmen viimeisen kilpailun aikana. Maailman F1 2018.

Kimi Räikkönen (Ferrari)

Kimi Raikkonen rangaistiin oikeudenmukaisesti 10 sekuntia Hamiltonin lyömisestä alussa, mutta onnistui silti ottamaan kolmannen sijan erittäin mielenkiintoisen kaksintaistelun Verstappenin kanssa.

Icemanille tämä on kolmas palkintokorokkeella peräkkäin F1 -maailma 2018: ansaitsee toisen vuoden sopimuksen Ferrari lasista, jotka hän tuo Cavallinolle ...

Valtteri Bottas (Mercedes)

Valtteri Bottas hän ei voinut tehdä juurikaan yhtä vastaan Ferrari niin nopeasti: hän onnistui pääsemään Vettelin edelle useita kierroksia, mutta ei enempää.

Suomalainen kuljettaja Mercedes valmis Britannian GP neljäs sija: kolmas peräkkäinen Grand Prix ilman palkintokoroketta ...

Ferrari

Ei salaliittoa Ferrari Mercedesia vastaan ​​a Silverstone: Vettel voitti ansaitusti Britannian GP ja Räikkönen myönsi syyllisyytensä Hamiltonin tapaukseen.

Totuus on, että seitsemän vuotta myöhemmin Cavallino palasi valloittamaan Yhdistynyttä kuningaskuntaa: määräävä asema vahvistetaan kahden punaisen läsnäololla palkintokorokkeella.