Hamilton Ranskan kuningas: hänen voittonsa Paul Ricardissa – Formula 1
Kaava 1

Lewis Hamilton voitti Ranskan Grand Prix -kilpailun Paul Ricardissa Mercedeksellä ja valitsi vuoden 1 F2018 -maailmanmestaruuden kärkeen.

Lewis Hamilton hallitsi Ranskan Grand Prix ääriviivalla Paul ennätys с Mercedes päättyy ennen Max Verstappen (punainen härkä) JA Kimi Raikkonen (Ferrari) ja saavutti ensimmäisen sijan F1 -maailma 2018.

Transalpine -kilpailulle oli tunnusomaista onnettomuus alussa, koska Sebastian Vettel (sakot 5 sekuntia ja viides maalissa), joka vahingoitti viattoman autoa Valtteri Bottas (7.).

1 F2018-maailmanmestaruus - Ranskan Grand Prix -raporttikortit

Lewis Hamilton (Mercedes)

Pole -asema, voitto Ranskan Grand Prix ja huippukokous F1 -maailma 2018 kunnostettu: viikonloppu täynnä tyydytystä Lewis Hamilton.

hänen Mercedes tänään hän lensi ja antoi hänen viedä kotiinsa kolmannen menestyksensä viiden viimeisen kilpailunsa aikana.

Valtteri Bottas (Mercedes)

Ilman yhteyttä Vetteliin Valtteri Bottas hän olisi päässyt helposti toiseksi.

Tänään Mercedes se oli lyömätön ja suomalainen kuljettaja menetti ansaitun palkintokorokkeen.

Max Verstappen (Red Bull)

Max Verstappen tuli virallisesti kypsä kuljettaja.

Hollantilainen kuljettaja on noussut toiselle suoralle palkintokorokkeelle liioittelematta ja kolmanneksi kolmen parhaan joukossa neljän viimeisen Grand Prix -tapahtumansa aikana. F1 -maailma 2018.

Kimi Räikkönen (Ferrari)

Podiumilla - palasi kolmen kuivan Grand Prixin jälkeen - Kimi Raikkonen hänen on vain kiitettävä vahinkoa aiheuttaneen Vettelin aiheuttamaa onnettomuutta Ranskan Grand Prix Bottasa.

Icemanilla oli kuitenkin erinomainen kilpailu, säännöllinen ja erityinen: skandinaaviselle ratsastajalle se on kolmas peräkkäin Ranskan "Top XNUMX" -listalla ja viides peräkkäin "Top XNUMX" -kilpailussa.

Mercedes

Al Paul Ricard Mercedes hän olisi ansainnut kannattimen, mutta Vettel pilasi yhden kahdesta hopeanuolesta (Bottasin nuolet).

Hamiltonin menestys Ranska se on sama kuin 22. Grand Prix peräkkäin, kun vähintään yksi Saksan joukkueen auto on palkintokorokkeella. Ei paha…